Hastim.com

På Hastim.com ger vi tips och råd till dig som startar eget. Vi ger dig nyttiga nummer och adresser samt allmänna råd som kan vara behjälpliga vid uppstarten av ditt företag.


Vill du veta mer om hur du startar eget företag? 

Gå in på Bolagsverket för mer information. 


 


Din marknadsföring

När du har kommit igång med din verksamhet är det dags att skaffa dig kunder. Hur ska kunderna komma till dig? Ta dig en funderare på vilken målgrupp du riktar dig till och vilken sorts marknadsföring du vill ha.

 

Digitalt eller traditionellt?

Tv-reklam, direktreklam och radioreklam finns fortfarande i stor skala och det läggs miljarder kronor varje år på olika sorters reklam. Men det finns andra sätt att marknadsföra sig på som dels kräver mindre av dig som företagare och som dels är med kostnadseffektivt. Den digitala marknadsföringen idag når långt mer människor än för bara ett par år sedan och är billigare. Visst kostar även marknadsföring på webben men det är en bråkdel av vad det kostar med till exempel tv-reklam. När du precis har startat ditt företag måste du hitta en marknadsföringsstrategi som din budget klarar av och där kommer internet in i bilden.

 

Internetmarknadsföring

Vad innebär det att marknadsföra sig på internet idag? En hemsida är en bra början och eftersom dina konkurrenter med största sannolikhet har en hemsida behöver, nej måste, även du ha en. Kontakta en webbyrå som gärna hjälper dig. En webbyrå hjälper dig från A till Ö och resan mellan en hemsida och vad du kan få ut av den är lång och ibland arbetssam om du inte har erfarenhet. Du kan ditt yrke men en webbyrå kan webben och marknadsföringen som krävs där.